Advokat Audun Lillestølen - Presseomtale

Hjem » Presseomtale

«Konsulent» Bodil ble sagt opp på dagen. Retten slår fast at hun var arbeidstaker

«Konsulent» Bodil ble sagt opp på dagen. Retten slår fast at hun var arbeidstaker
I en rettssak i Narvik, med mange paralleller til Aleris-saken, ble arbeidsgiver dømt til å følge arbeidsmiljøloven. Retten slo fast at en ikke kan avtale seg bort fra lovens verneregler.

Les hele saken på fagbladet.no

Les mer

Vil nekte ex-advokat tilgang til eget klientarkiv

Vil nekte ex-advokat tilgang til eget klientarkiv
På vegne av Tilsynsrådet for advokatvirksomhet vant advokat Audun Lillestølen frem i Høyesteretts ankeutvalg i sak om beslag i klientarkivet til en ex-advokat. «Det er viktig for tilliten til advokater at hensynet til klienten går foran ex-advokatens ønske om tilgang til opplysninger», sier Lillestølen i en kommentar.

Les hele saken på rett24.no

Les mer

Tvist i utelivsbransjen i Levanger

Tvist i utelivsbransjen i Levanger
«Nå blir det i løpet av et par uker sendt stevning til retten hvor vi krever heving av leiekontrakt og erstatning både for faktiske utlegg og tapte inntekter. Vi mener det er ganske klart at lokalene verken var eller er i den tilstand at den kan huse en restaurant av denne typen. Dette mener vi er huseiers ansvar, sier advokat Lillestølen på telefon fra hovedstaden.»

Les hele saken på innherred.no

Les mer

Hva må ansatte i hjemmesykepleien finne seg i?

Bobestyrer i Tønsberg anmeldt til Økokrim
«Men ekspert på arbeidsmiljøloven, Audun Lillestølen, mener Vestby kommune er på ville veier når de vil beskytte sine ansatte mot pornobilder.»

Les hele saken på tv2.no

Les mer

Bobestyrer i Tønsberg anmeldt til Økokrim

Bobestyrer i Tønsberg anmeldt til Økokrim
«Mitt inntrykk av bobehandlingen er at Rossavik sin rettssikkerhet ikke har blitt ivaretatt i forbindelse med konkursen. At hans opplevelse av dette er å kjempe mot overmakten er lett å forstå, sier advokat Audun Lillestølen»

Les hele saken på newsup.no

Les mer

Forsvarer kommunetopper i søksmål om ærekrenkelser

Ha-Halden.no Advokat lillestølen
Det er bare ett vitne som har noe å si i denne saken. De øvrige vitnene bør retten avvise. Det sier advokat Audun Lillestølen etter at det i går ble holdt et forberedende rettsmøte om de to sakene som Asbjørn Montelius har reist mot sentrale personer i kommunen.

Les hele saken på ha-halden.no

Les mer

En sak for domstolen, sier advokat

sak for domstolen - advokat
Maskineieren velger nå tydeligvis andre og mindre sjarmerende metoder for å få tak i gravemaskinen. Partene er åpenbart uenige, og da må vi la domstolene dømme, sier Lillestølen.

Les mer på Oa.no

Les mer

To triks for å unngå arveavgift i høst

triks for å unngå arveavgift
Det ligger en liten skatt i arveavgiftsloven paragraf 18 som bestemmer at det er arveavgiftssatsen det året «rådigheten erverves», som legges til grunn for hvilken arveavgiftssats som skal brukes, sier advokat Audun Lillestølen i Lynx advokatfirma til Dine Penger.

Les mer på E24.no

Les mer

Rettssikkerhet også for Outlaws-presidenten og hans samboer

Her urinerer politiet i hagen
Unødvendig nedverdigende, sier advokat Audun Lillestølen. På vegne av Outlaws-president Martin Olaj (35) og hans samboer, har han anmeldt politiet for grov uforstand i tjenesten.

Les hele saken på f-b.no

Les mer

Arbeidstaker måtte betale NOK 250.000,- for illojal opptreden

Advokat Lillestolen representerer
To dager etter at hun leverte sin oppsigelse stiftet arbeidstakeren konkurrerende virksomhet. Hun kontaktet også arbeidsgivers kunder. Arbeidsgiver ble tilkjent NOK 250.000,- i erstatning i tillegg til saksomkostningene. Arbeidstakers motkrav ble ikke tatt til følge.

Les mer på Fredrikstad Blad.

Les mer
Page 1 of 41234