Testament

Hjem » Testament

Vil du jeg skal sette opp testament for deg?

Bilde av Audun LillestølenAdvokat Audun Lillestølen har gjennom 20 år som advokat fått omfattende erfaring fra saker om arv og skifte. Dette gjelder opprettelse av testament, men også tvister og gjennomføring av arveoppgjør. Han har i en rekke boer vært bobestyrer, testamentsfullbyrder eller fullmektig for privat skiftende arvinger. Han holder jevnlig kurs innenfor dette rettsområdet.
Advokat Audun Lillestølen tilbyr å sette opp ditt testament slik at det passer akkurat for deg og dine. For å kunne tilby en fast pris NOK 5.000,- for denne tjenesten, har vi laget et effektivt system for å hente inn den grunnleggende informasjonen vi trenger til ditt testament. Etter at dette er på plass, utveksler vi noen e-poster med deg for tilpasninger slik at testamentet blir akkurat slik du vil ha det. Når du er helt fornøyd med testamentet, kan du undertegne selv med vitner, eller på vårt kontor i Oslo.

Så enkelt er det:

Steg 1:
Du svarer på spørsmålene i skjemaet nedenfor. Vi har gjort det enkelt for deg ved å stille deg noen helt konkrete spørsmål. Er du i tvil om noe når du fyller ut skjemaet, kan du bare la det spørsmålet stå ubesvart. Det går helt fint å sende det inn likevel. Du kan gjerne stille spørsmål i et fritekstfelt som kommer helt til slutt.

Steg 2:
Innen 24 timer fra du har sendt skjemaet, får du en e-post fra advokaten med noen spørsmål vi trenger svar på for at ditt testament skal bli akkurat slik du ønsker. Samtidig får du veiledning om hva som er mulig å regulere ved testament, og hva som eventuelt ikke er mulig.

Steg 3:
Så snart du har besvart spørsmålene i e-posten, sender advokaten deg et komplett ferdig testament som følger de strenge formreglene som følger av arveloven.

Steg 4:
Et testament må undertegnes med vitner, og det bør oppbevares i din lokale tingrett. Vi gir deg veiledning slik at du kan ordne dette selv. Om du vil få det ordnet hos advokat, kan vi du undertegne ved vårt kontor i Oslo. Det koster NOK 1.000,- (inkl mva) ekstra. Da sender vi det også for deg til oppbevaring. Gebyret til tingretten for oppbevaring kommer i tillegg med NOK 994,-.